[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

21-04-2017

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 10/5 2017 med emnet: ”Bliv den bedste jobansøger – sælg dig selv på den optimale måde”

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bliv Personlig Træner
- blended learning

At Work

 

At Work Skolen tilbyder dig en grundig og akkrediteret uddannelse til Personlig Træner inkl. en uddannelse til Fitnessinstruktør.

Som Personlig Træner, vil du kunne sætte dine egne erfaringer som idrætsudøver i spil med dine nye kompetencer, så du kan følge dine kunder tæt, og være en aktiv del af deres træningsudvikling og livsstilsforbedring.

Som Personlig Træner, kan du ikke bare optimere din egen træning, men også sikre, at dem du arbejder med får det optimale ud af deres tid og indsats. Hvis du ønsker succes og effekt, så er det vigtigt, at du arbejder rigtigt - og det kan vi hjælpe dig med.

Se uddannelsens ONLINE DNA
 

Europæisk akkrediteret uddannelse

Uddannelsen til Personlig Træner, inkl. uddannelsen til Fitnessinstruktør, er akkrediteret af den Europæiske Brancheforening;  European Health and Fitness Association (www.ehfa.eu ) således at deres godkendelseslogo vil fremgå på dit eksamensbevis. Ligeledes vil du som instruktør blive registreret hos European Register of Exercise Professionals www.ereps.eu.
 

Forløb

Uddannelsen forløber således, at du først tager uddannelsen til Fitnessinstruktør, efterfulgt af overbygningen til Personlig Træner. Uddannelsen afholdes som blended learning, og du kan starte på E-learning delen med det samme.

At Work Skolen har til huse i København, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg - og så naturligvis på Internettet.

Vi tilbyder fleksible forløb, så du vil kunne blive uddannet som Personlig Træner på 3 - 12 måneder.
 

Uddannelsens fag/emner:

Fitnessinstruktør

50 lektioner som klasseundervisning og 80 lektioner som E-learning

  • Anatomi og fysiologi
  • Health Management
  • Fitness

Personlig Træner

32 lektioner som klasseundervisning og 18 lektioner som E-learning

  • Dig som Personlig Træner
  • Funktionel anatomi og træningsfysiologi
  • Praktisk træning
  • Elementer i den personlige træning
     

Særlig E-learning

At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du starter på de enkelte dele af forløbet.

Se gerne gratis prøvemoduler HER
 

Adgangskrav

Der stilles ikke krav til særlige forkundskaber. Uddannelsen skal dog tages således, at delen som Fitnessinstruktør afsluttes, før overbygningen som Personlig Træner påbegyndes.
 

Pris

Uddannelsen koster kr. 19.750,- og prisen er fratrukket en rabat på kr. 2.000,-. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksaminer.

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning. Læs mere her
 

Kontakt og yderligere information

Du kan læse mere om uddannelsen til Personlig Træner på At Work Skolens hjemmeside: www.atwork.dk

For yderligere info og inspiration, se også følgende cases/artikler omkring uddannelsen:
Skræddersyet og fleksibel uddannelse til Fitnessinstruktør og Personlig træner 

For information om personligt tilrettelagt studieforløb og tilmelding, kontakt da Stine Schoelzer på tlf. 44486100 eller mail stine@atwork.dk