[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

21-04-2017

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 10/5 2017 med emnet: ”Bliv den bedste jobansøger – sælg dig selv på den optimale måde”

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

BLIV LÆRER MED NETUDDANNELSEN

UC Syd_lille

 
- Det dejlige ved at være netstuderende er, at jeg i stor udstrækning selv er herre over, hvornår i ugen eller døgnet jeg vil beskæftige mig med studiet
Anna K. Wollesen, netstuderende

University College Syddanmark kan lave en individuel løsning for dig, der vil have elitesport og uddannelse til at gå op i en højere enhed. Med den netbaserede læreruddannelse får du fuld fleksibilitet og mulighed for selv at tilrettelægge studiet, som du vil.

Se uddannelsens Online DNA

Otte seminarer
Som netstuderende bliver den daglige undervisning erstattet af otte månedlige seminarer  og studiearbejde via nettet.

Mellem seminarerne arbejder du videre med studiet hjemme og evt. i samarbejde med din studiegruppe. Arbejdet sker på grundlag af studieopgaver, der er knyttet til det samme stof, som der arbejdes med i den ugentlige undervisning.

At være netstuderende kræver selvdisciplin, men du bliver ikke alene: Studiegrupper og seminarer giver et godt socialt liv på studiet. Rent fagligt lærer du naturligvis præcis det samme, som på den ordinære læreruddannelse.

Vejledning via nettet
Du får vejledning af din underviser via vores e-læringssystem. Det er også en fordel, hvis du bliver god til at udnytte den støtte, du kan få ved at indgå i studiegrupper med andre netstuderende, der har den samme indstilling til arbejdet.

Læs mere om læreruddannelsen som netstudie

Læs mere om UC Syddanmarks støtte til eliteidrætsudøvere

Se også følgende cases/artikler omkring uddannelsen:
Study4player tager temperaturen på: Lærer 

For yderligere info og interesse i ansøgning kontakt studievejleder på Lærer-uddannelsen, Max Ipsen, på telefon 72 66 50 54 eller mail mips@ucsyd.dk

Eller tag kontakt til Inger Marie Tobiesen, der er direkte kontakt for eliteidrætsudøvere hos UC Syddanmark: 72 66 28 86 / imto@ucsyd.dk