[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

21-04-2017

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 10/5 2017 med emnet: ”Bliv den bedste jobansøger – sælg dig selv på den optimale måde”

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Bliv Kostvejleder
- 100% via E-learning

At Work

 

At Work Skolen tilbyder dig en grundig uddannelse til Kostvejleder, med speciale indenfor både vægttab og sportsernæring.

Ikke to personer er ens, og derfor er der behov for Kostvejledere som dig, der med den rette viden, og de rette værktøjer kan møde den enkelte med den mest optimale løsning. Vi tilbyder dig en grundig og dokumenteret uddannelse, hvor du bliver klædt på til at udarbejde individuelle og professionelle kostplaner.

Som eliteidrætsudøver vil du kunne inddrage din nye viden i din egen hverdag, og ligeledes bruge dine erfaringer og kompetencer til at rådgive andre indenfor samme område.

Se uddannelsens ONLINE DNA

 

Studerende på uddannelsen, Henrik, fortæller:

At Work, case til kostvejleder

- Jeg har en søn, der spiller fodbold på førsteholdet, og fik derfra en forespørgsel om jeg ville uddanne mig inden for området sportsernæring.

- Jeg havde tænkt over at tage noget uddannelse inden for kostområdet inden jeg startede op, men det var pga. Fodbolden, at jeg valgte at det skulle være nu. Jeg læste Kostvejleder uddannelsen og specialet Aktiv Ernæring via e-learning og har været rigtig glad for det.

 
Forløb

Uddannelsen til Kostvejleder tages som det første, og efterfølgende tages overbygningen om sportsernæring. Begge forløb kører 100% som E-learning, og der er mulighed for opstart på uddannelsen fra dag til dag
 

Uddannelsens fag/emner:

Kostvejleder

 • Kost og ernæring
 • Adipositas
 • Kostplanlægning
 • Træning og vægttab
 • Kommunikation og motivation

Sportsernæring/aktiv ernæring

 • Fysisk aktivitet og træningsfysiologi
 • Træningsspecifik ernæringslære
 • Vitaminer og mineraler
 • Særlige målgrupper
   

Særlig E-learning

At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du starter på de enkelte dele af forløbet.

Se gerne gratis prøvemoduler HER
 

Adgangskrav

Der stilles ikke krav til særlige forkundskaber.
 

Pris

Uddannelsen koster kr. 11.400,- og prisen er fratrukket en rabat på kr. 1.000,-. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksamen.

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning. Læs mere her
 

Kontakt og yderligere information

Du kan læse mere om uddannelsen til Kostvejleder på At Work Skolens hjemmeside: www.atwork.dk

For yderligere info og inspiration, se også følgende cases/artikler omkring uddannelsen:
Lotte Friis: "Elitesportsudøvere skal også have mulighed for uddannelse"

For information om personligt tilrettelagt studieforløb og tilmelding, kontakt da Stine Schoelzer på tlf. 44486100 eller mail stine@atwork.dk