[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

10-07-2018

Tag en HF eller HF enkeltfag ved siden af sporten på VUC Lyngby!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

EUD student online

IBC_lille

Har du bestået en gymnasial uddannelse, og har du lyst til at dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb (erhvervsuddannelse) inden for finans, administration, kontor, service, detail, event eller handel på 5 eller 10 uger.

EUD Student Online er et hurtigt og effektivt kursus, hvor undervisningen kører i et højt tempo. Du læser hurtigt de 3 obligatoriske grundfag og det uddannelsesspecifikke fag op, som kræves for at du kan starte på Hovedforløbet og dermed påbegynde arbejdet på din elevplads. 

Forløbet
EUD Student Online indeholder to forskellige forløb, afhængigt af, hvilken uddannelse du har i forvejen. Er du uddannet fra enten HTX, STX eller HF, består EUD Student af et 10 ugers EUD-S forløb. Kommer du fra HHX, består EUD Student af et 5 ugers forløb. 

Fag
På begge EUD Student-forløb vælger du én af fagretningerne Administration og ledelse, Handel og ledelse, Finans, Detail eller Event. Som udgangspunkt har du med en EUD student i bagagen adgang til at starte i praktik og dermed på Hovedforløbet. Fagene på de to EUD Student-forløb er forskellige. Se fagene for de to forløb herunder: 

EUD Student 10 uger
I løbet af kursets første 5 uger følger du i grundfagene IT, Erhvervsøkonomi og Afsætning alle på niveau C, hvoraf det ene fag udtrækkes til mundtlig eksamen.

De sidste 5 uger af kurset følger du det uddannelsesspecifikke fag. Dette fag omhandler den fagretning, du har valgt, og du specialiserer dig inden for netop dette hovedområde fx Handel og ledelse. Forløbet afsluttes med en karakter og en mundtlig eksamen, der skal bestås for adgang til Hovedforløbet. 

EUD HHX-Student 5 uger
I kursets 5 uger følger du Det uddannelsesspecifikke fag. Dette fag omhandler den fagretning, du har valgt, og du specialiserer dig inden for netop dette hovedområde fx Handel og ledelse. Forløbet afsluttes med en karakter og en mundtlig eksamen, der skal bestås for adgang til hovedforløbet.

For yderligere info kontakt:

Mia Milther (IBC): mmi@ibc.dk / 30 10 17 11

eller

Jesper Kristensen (Study4player): Jesper.kristensen@spillerforeningen.dk / 27 14 49 22