[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Jeg tror meget på, at man også kan bruge det til noget positivt i sin respektive sport, at læse ved siden af. Det vil uden tvivl kræve en masse selvdisciplin og hårdt arbejde, men i sidste ende, er det 100 % det værd at gøre det."

Frederik Helstrup, fodboldspiller og studerende på Jura deltid på SDU

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

proVeo er ny partner i 4player og retter blikket mod dig, der har stoppet eller er i gang med at stoppe din sportskarriere og derfor søger et andet job, hvor du kan bruge dine styrker fra sportens verden. Er du den fødte sælger, der elsker at snakke med nye mennesker og skabe relationer?
Læs mere

14-05-2019

Månedens profil: Stærk lederprofil med cand.merc. og erhvervserfaring

I 4player fremhæver vi løbende profiler fra elitesportens verden fra vores CV-database. Maj måneds profil er tidligere professionelle basketballspiller Claus Magaard
Læs mere

09-05-2019

Læs HF eller HF enkeltfag online på Kolding HF & VUC – fleksibel uddannelse når det passer dig!

Mangler du at gøre din ungdomsuddannelse færdig? Eller vil du supplere med nogle enkeltfag? Kolding HF & VUC er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder skræddersyede forløb til dig som elitesportsudøver
Læs mere

01-04-2019

Bliv Musculupat og få en karriere som professionel kropsbehandler

Vil du arbejde professionelt med behandling af muskulære problematikker, skader og massageterapi? Som Musculupat kan du få en karriere som professionel kropsbehandler – enten med selvstændig praksis, ved offentlige institutioner eller i sporten verden
Læs mere

01-03-2019

HUSK! Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts 2019 kl. 12:00. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.
Læs mere

11-01-2019

Julian Jakobsen: Sørg for at forberede dig til karriere nr. 2!

En fundamental del af 4players daglige arbejde er, at hjælpe elitesportsudøvere med at forberede sig til og reflektere over karriere nr. 2, så livet efter elitesportskarrieren også kan give udfordringer, arbejdsglæde og beskæftigelsesmæssig tilfredsstillelse. En af de udøvere, der undervejs i elitesportskarrieren har brugt 4player er ishockeyspiller Julian Jakobsen, der samtidigt med sin ishockeykarriere - der foreløbigt har fundet sted i Danmark, Tyskland, Sverige og på diverse danske landshold - ofte har overvejet, hvad fremtiden skulle byde på. Julian fik 1/8 2018 sit uddannelsesbevis, og er officielt finansielt uddannet og han giver i denne artikel indblik i disse tanker, status på den civile karriere og ønsker for fremtiden.
Læs mere

04-01-2019

Månedens profil: Målrettet kommunikatør søger udfordringer

I 4player fremhæver vi løbende profiler fra elitesportens verden fra vores CV-database. Januar måneds profil er tidligere superligaspiller Simon Skibsted
Læs mere

30-11-2018

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Som så mange andre unge fodboldspillere på hans alder var ønskerne for fremtiden fyldt med fodbold. Allerede som miniputspiller var drømmene fastlåst på tanken om en dag at betræde græstæppet på de store stadions i udlandet, og med årene blev ambitionerne om at gøre fodbolden til sin levevej kun større. Indtil de pludselig ikke var der mere. Drømmene om fodbolden.
Læs mere

26-11-2018

Spændende oplæg og Europa League-brag: Du er inviteret!

Der bliver rig mulighed for networking, når spillerforeningerne (Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening) inviterer medlemmer til Partnerforum og 4players Elitesportens karrierepartnere torsdag den 13. december 2018 hos ProTreatment i Dragør.
Læs mere

20-11-2018

Fitness World søger sportsprofiler! Er det dig de mangler? (OBS! Frist d. 30. november)

Unikke muligheder i fitnessbranchen hænger ikke på træerne! Har du indsigt i personlig træning og holdtræning, er du dygtig til at skabe sociale relationer og motivere andre, så er der nu en unik mulighed for at bruge dine kompetencer på et højere niveau.
Læs mere

31-10-2018

Tilmeld dig Karriereskifteseminar 2018 - afklaring i øjenhøjde!

Lakker din aktive sportskarriere mod enden - og søger du hjælp til afklaring med andre ligesindede? Tilmeld dig 4players Karriereskifteseminar 2018
Læs mere

27-09-2018

Månedens profil: Målrettet og struktureret softwareudvikler søger deltidsjob

I 4player fremhæver vi løbende profiler fra vores CV-database. September måneds profil er fodboldspiller Daniel Anusic
Læs mere

10-07-2018

Tag en HF eller HF enkeltfag ved siden af sporten på VUC Lyngby!

Skal du have taget eller færdiggjort en HF? Eller blot opkvalificere med nogle enkeltfag? VUC Lyngby er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder fleksible undervisningstilbud og e-learning til dig, der vil kombinere din elitesport med en HF-uddannelse eller enkeltfag.
Læs mere

18-06-2018

Kort tid til kvote 1-fristen! Se også frister for online-uddannelser

Går du med tanker om at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det nu, du skal få styr på din ansøgning. Fristen for ansøgning via kvote 1 er 5. juli kl. 12.00.
Læs mere

01-05-2018

Tag en HF på Randers HF & VUC - skræddersyet til dig som elitesportsudøver

Vil du have en HF ved siden af sporten via et individuelt tilpasset forløb i Randers – eller tage uddannelsen som fjernundervisning? Randers HF & VUC er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder skræddersyede undervisningstilbud til dig, der vil kombinere din elitesport med en HF-uddannelse.
Læs mere

18-04-2018

Månedens profil: Konkurrencemindet og vedholdende økonomiprofil med relevant erhvervserfaring

I 4player fremhæver vi løbende profiler fra Job4players CV-database. April måneds profil er fodboldspiller Andreas Albech
Læs mere

13-04-2018

Elkjær: Forvent en hverdag, hvor folk ikke klapper, når du går ned ad gaden

Det er et andet liv, der venter efter fodboldkarrieren. Og det skal man være forberedt på. Det fastslår Preben Elkjær i den nyeste udgave af podcasten ’Spiller Til Spiller’.
Læs mere

23-03-2018

Cuneo kigger efter skarprettere - mangler du et fleksibelt job ved siden af sporten?

Mødebooking-virksomheden Cuneo stødte i slutnignen af 2017 til som partner i 4player, og virksomheden har allerede ansat en fodboldspiller. Og de er på jagt efter flere!
Læs mere

12-03-2018

Marcondes: Sprogundervisningen var en stor hjælp, da jeg skulle flytte til England

For lidt over et halvt år siden var Emiliano Marcondes sammen med 70 fodboldkolleger samlet til Fodboldens Inspirationsdag i Brøndby for at samle inspiration til karrieren uden for kridtstregerne. Her mødte han flere af 4players uddannelsespartnere, og én af dem var Studieskolen, der udbyder skræddersyede sprogkurser i mere end 35 forskellige sprog til bl.a. elitesportsudøvere.
Læs mere

02-03-2018

HUSK! Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 torsdag den 15. marts 2018 kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.
Læs mere

15-02-2018

4player præsenterer CV-database 2.0

4players CV-database har fået en ordentlig overhaling og står nu endnu skarpere - til dig der gerne vil have dig et CV med fokus på dine erfaringer og kompetencer fra sportens verden. Har du oprettet dit CV endnu?
Læs mere

01-02-2018

Månedens Profil: Struktureret og selvstændig profil med fokus på udvikling

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Januar måneds profil er fodboldspiller Andrea Dam Hoedt
Læs mere

01-02-2018

Bjelland jonglerer både med fodbolde og studiebøger

Hverdagen handler ikke kun om fodbold for Andreas Bjelland. Ved siden af fodboldkarrieren er den danske landsholds- og Brentford-spiller i gang med en akademiuddannelse i ledelse via Study4player.
Læs mere

08-01-2018

Kevin Mensah: Studiet giver mit liv mere værdi

Fodboldspiller i Brøndby IF, Kevin Mensah, ser frem mod nogle hårde uger her i vinteropstarten inden der igen er betydningsfulde kampe på spil i februar. Men derudover følger også opstarten på et nyt fag på den akademiuddannelse Kevin læser via Study4player hos Erhvervsakademi Aarhus. Her starter ét fag hvert halve år, hvilket ifølge Kevin gør det muligt for næsten alle at gennemføre.
Læs mere

18-12-2017

Er du den fødte sælger? Cuneo melder sig på banen og kigger mod dig fra elitesporten!

Cuneo er ny partner i 4player og retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Er du den fødte sælger, der elsker at snakke med nye mennesker og skabe relationer?
Læs mere

13-12-2017

Søger du nye udfordringer i forsikringsbranchen efter sporten? Så kigger Tryg efter dig!

Tryg er ny partner i 4player og retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Elsker du at arbejde med nye mennesker og finde skræddersyede dækningsløsninger til både privat- og erhvervskunder?
Læs mere

22-11-2017

Vil du bruge din sport til eks. at arbejde med aktivering af børn og unge? Så kigger Københavns Kommune mod dig!

Københavns Kommune er ny partner i 4player og retter dermed også blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Kunne du f.eks. tænke dig at arbejde med børn og unge, fritids- og idrætstilbud, voksne med særlige behov - eller noget helt andet?
Læs mere

21-11-2017

Nicolaj Køhlert: Ikke en helt almindelig skolebænk

Hos Nicolaj Køhlert er skolebænken ikke placeret foran en tavle – han har heller ingen sidemakker i hverken dansk, matematik eller engelsk, og heller ingen skoleklokke, der dikterer både start- og sluttidspunkt for undervisningen. Køhlert har nemlig, ved siden af livet som fodboldspiller, benyttet sig af muligheden for at tage den ungdomsuddannelse, han ikke fik skaffet sig da han var helt ung, online.
Læs mere

09-11-2017

Invitation til inspirationsmøde i Elitesportens Karrierepartnere

Kom og hør spændende oplæg fra Glen Riddersholm og Christian Poulsen om emnet: ”Time to performance”
Læs mere

13-10-2017

Vil du servicere og rådgive kunder om deres forsikring? Så har Aros måske assurandør-jobbet til dig!

Aros Forsikring er ny partner i 4player og retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Er du god til kundepleje og rådgivning og med et ønske om at blive assurandør?
Læs mere

12-10-2017

Månedens profil: Konkurrencemindet og økonomisk profil med fokus på den enkelte

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Oktober måneds profil er fodboldspiller Sebastian Lykke Andersen
Læs mere

11-09-2017

World Players Association lancerer standard for support af spillere

World Players Association har netop offentliggjort en standard for support af spilleres personlige udvikling under og efter sportskarrieren. I Danmark er vi med længst fremme.
Læs mere

08-09-2017

Få styr på overgangen til karriere nr. 2 – Tilmeld dig Exitseminar 2017

Årets exitseminar er lige om hjørnet - en mulighed for, for dig der eks. er i slutningen af din karriere eller allerede har lagt støvlerne på hylden, at blive klogere på fremtiden og hvad der efterfølgende skal ske. Tilmeld dig nu!
Læs mere

31-08-2017

Er du den fødte sælger med interesse for IT? Så har Fifium måske jobbet til dig!

Fifium er ny partner i 4player og retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Render du rundt med en indre sælger eller udvikler og med interesse for at levere digitale løsninger til kunderne?
Læs mere

15-08-2017

Månedens profil: Master i Energi med en international profil

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. August måneds profil er tidligere fodboldspiller med spanske rødder, José De La Puente Garcia
Læs mere

11-07-2017

Tilmeld dig Fodboldens Inspirationsdag 2017

Tilmeld dig Fodboldens Inspirationsdag 2017 der afholdes 8. august 2017
Læs mere

10-07-2017

To nye uddannelser i Study4player Online Academy

Drømmer du om en fremtidig karriere inden for kommunikation eller at planlægge og skabe unikke oplevelser? Så er en skræddersyet akademiuddannelse i enten Kommunikation og formidling eller Oplevelsesøkonomi på Cphbusiness lige noget for dig!
Læs mere

03-07-2017

Månedens profil: Dynamisk leder der får holdet til præstere

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Maj måneds profil er tidligere fodboldspiller Kristian Fæste
Læs mere

19-06-2017

Kort tid til kvote 1-fristen! Se også frister for online-uddannelser

Går du med tanker om at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det nu, du skal få styr på din ansøgning. Fristen for ansøgning via kvote 1 er 5. juli kl. 12.00.
Læs mere

08-06-2017

Månedens Profil: Stærk drivkraft og fokus på udvikling

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Juni måneds profil er fodboldspiller Rasmus Grønberg Hansen
Læs mere

04-05-2017

Månedens profil: Ambitiøs teamplayer der skaber resultater

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Maj måneds profil er volleyballspiller Julie Lyskjær Pedersen.
Læs mere

01-05-2017

Bliv Positiv Psykologi Vejleder og Styrkekonsulent online

Vil du arbejde med personlig trivsel, mental sundhed og at sætte personlige styrker i spil? Hos At Work kan du læse til Positiv Psykologi Vejleder og – som et særligt tilbud til dig som elitesportsudøver – få kurset Styrkekonsulent med uden beregning.
Læs mere

21-04-2017

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 10/5 2017 med emnet: ”Bliv den bedste jobansøger – sælg dig selv på den optimale måde”

Årets andet møde i Sportsalumni.dk er lige på trapperne og dette møde kommer til at handle at træne sin personlige gennemslagskraft, dine netværksevner samt hvordan du sælger dig selv og dine evner på bedst mulige måde.
Læs mere

20-04-2017

Før din iværksætterdrøm ud i livet hos About Time!

Går du rundt med en indre iværksætter og en drøm om egen virksomhed? About Time er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder skræddersyede iværksætterkurser til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver.
Læs mere

04-04-2017

Gør brug af din ekspertise fra sporten hos Fitness World!

Fitness World er ny partner i 4player og kigger aktivt mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Vil du bruge dine erfaringer fra sportens verden til at hjælpe andre til en sundere tilværelse?
Læs mere

03-04-2017

Thomas Kortegaard: Jeg gjorde det svært for mig selv

Fodboldlivet har altid en slutdato. Det ved alle fodboldspillere, når de giver sig i kast med det. Men når slutdatoen pludselig nærmer sig, man har rundet 32 somre, og de sidste tre år har budt på skader, hvilke valg og muligheder står man så overfor? Vi har taget en snak med Thomas Kortegaard om det svære i at beslutte, hvad livet efter fodbolden skal handle om.
Læs mere

27-03-2017

Stats4sport søger medarbejdere fra elitesportens verden

Stats4sport er ny partner i 4player og kigger aktivt mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Vil du være med til at udbrede en digital platform til at udvikle bedre atleter, spillere og hold?
Læs mere

16-03-2017

Udbyg eller skab dine lederegenskaber med en uddannelse i ledelse!

Erhvervsakademi Aarhus udvider deres udbud af uddannelser i Study4player Online Academy og tilbyder nu en fleksibel akademiuddannelse i Ledelse. Er du kommende leder eller træner, der ønsker kendskab til relevante ledelsesværktøjer?
Læs mere

27-02-2017

HUSK! Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts 2017 kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.
Læs mere

07-02-2017

Kasper Risgård: Uddannelsen gav mig virkelig ro i maven

Når støvlerne bliver lagt på hylden, og arbejdspladsen ikke længere er græsbeklædt, hvilke muligheder står man så, som fodboldspiller, tilbage med?
Læs mere

06-02-2017

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 8/3 2017 med emnet "Iværksætteri – kom med din ide” med oplæg fra Les Deux og State

Hør om erfaringerne fra opstarten af Les Deux og State og få feedback på din egen iværksætter plan.
Læs mere

02-02-2017

Nyt sprog? Få online sprogundervisning hos Studieskolen!

Er du på vej til et sportseventyr i udlandet? Eller har du medspillere der kæmper med det danske eller engelske sprog? Studieskolen er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder skræddersyede sprogkurser online!
Læs mere

31-01-2017

Vil du gøre en forskel? Søg ind til Politiet!

Politiet er ny partner i 4player og ser et spændende match med dig fra elitesportens verden. Er du handlekraftig og ønsker at være med til at sikre trygheden i vores samfund?
Læs mere

30-01-2017

Cristian Poulsen: Nu skal jeg selv til at planlægge mit eget liv

Efter en lang fodboldkarriere stod den 34-årige Christian Poulsen overfor et valg – hvad skulle han nu? Valget faldt på en uddannelse hos Copenhagen Coaching Center. En beslutning han er glad for, at han tog, og som han vil anbefale andre også at overveje.
Læs mere

25-01-2017

Bliv matchet til det rigtige job via JKS

Danmarks største rekrutteringsbureau, JKS, er ny partner i 4player og kigger nu aktivt mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver i deres rekruttering. Er du det perfekte match til en af deres virksomheder?
Læs mere

23-01-2017

Stillingsopslag: Ambassadør til Care4Life Denmark

Inspirerende og motiverende ambassadør med god forretningsforståelse søges. Kunne du tænke dig at udbrede kendskabet til Care4Life’s sundhedsprodukter og behandlingsmetoder, i et job du i høj grad selv er med til at forme?
Læs mere

16-01-2017

Livet efter fodbold: Man må sluge nogle kameler

VIDEO: I sommer indstillede Dennis Sørensen sin fodboldkarriere. Nu er han i fuld gang med at uddanne sig til den næste. Spillerforeningen har mødt den tidligere professionelle fodboldspiller til en snak om livet efter fodbold.
Læs mere

06-01-2017

Læs Statskundskab på deltid som fjernstuderende

Syddansk Universitet udvider deres udbud af uddannelser i Study4player Online Academy og tilbyder som de eneste i landet, at en bachelorgrad i Statskundskab kan læses som fjernstudie og på deltid ved siden af sporten. Var det noget for dig?
Læs mere

23-12-2016

Robert Larsen: Ikke klar over at de kunne hjælpe så meget

Den 2. januar 2017 starter Robert Larsen i sin nye, fleksible stilling som elev hos SKAT. Det havde ifølge FC Roskilde-spilleren ikke været muligt uden 4players hjælp. Han anbefaler andre spillere at udnytte tilbuddet om rådgivning.
Læs mere

08-12-2016

Kom med på holdet – søg job hos DGI!

DGI er ny partner i 4player og kigger mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Kunne du tænke dig at arbejde inden for breddeidrættens verden og gøre danskerne mere aktive?
Læs mere

06-12-2016

Rasmus Lauge: Håndboldkarriere og uddannelse er ikke uforeneligt

Det er ikke uforeneligt at være professionel håndboldspiller og studerende. Tværtimod mener Rasmus Lauge, at den praktiske ballast fra håndboldkarrieren er en fordel. Holdbussen er blevet hans læsesal.
Læs mere

05-12-2016

Få en erhvervsuddannelse på fleksible vilkår!

Er du til praktisk erhvervsrettet uddannelse frem for de mere akademiske uddannelsesveje? Study4player Online Academy udvider porteføljen og indleder et samarbejde med IBC, hvor du kan få både uddannelse og erhvervserfaring med en fleksibel erhvervsuddannelse.
Læs mere

30-11-2016

Vil du arbejde med sundhed og smertebehandling ved siden af eller efter sporten?

Care4Life Medico er ny partner i 4player og søger medarbejdere som dyrker – eller har en fortid i – elitesport. Er det dig?
Læs mere

29-11-2016

Sebastian Andersen får praktikophold i Home

Udover at være en af profilerne i 1. division studerer fodboldspiller i Hobro IK, Sebastian Andersen, til dagligt Finansøkonom. Til januar har han via 4players partnerskab med Home, fået en praktikaftale i hus med den lokale ejendomsmægler.
Læs mere

11-11-2016

Gør din passion for sporten til din hverdag med et job hos SPORTMASTER!

SPORTMASTER er ny partner i 4player og søger medarbejdere som brænder for og kender til følelserne i sporten fra dem selv. Ønsker du at et job i sportens verden ved siden af eller efter den aktive karriere?
Læs mere

04-11-2016

Håvard Tvedten: Uddannelse kræver en indsats, men er det hele værd!

Tidligere tophåndboldspiller, Håvard Tvedten, besluttede sent i sin karriere at kigge mod uddannelse og forberede sig til tiden efter sporten. I samarbejde med 4player fandt han en løsning, og har nu – ved siden af sit karrierestop – færdiggjort sin uddannelse og fået nyt job.
Læs mere

01-11-2016

Christopher Geertsen: "4player gjorde den afgørende forskel"

To afslag. Det var virkeligheden for Christopher Geertsen i jagten på en praktikplads hos hummel. I hvert fald indtil han søgte 4players hjælp. God rådgivning blev den afgørende forskel.
Læs mere

31-10-2016

VIDEO: ”Kan godt li’ at snakke om andet end håndbold”

I kampen mellem Team Esbjerg og Larvik d. 30. oktober satte DR i pausen kort fokus på uddannelse og snakkede med Lærke Møller og Jesper Jensen om, hvad det giver, at have noget at fokusere på ved siden af sporten.
Læs mere

13-10-2016

Tilbageblik på Fodboldens Exitseminar 2016: ”Man har levet i en boble i mange år”

4player satte i samarbejde med Spillerforeningen og Divisionsforeningen livet efter sporten på dagsordenen med et dybdegående 2-dages seminar til Fodboldens Exitseminar 2016. Få et tilbageblik her.
Læs mere

12-10-2016

BAUHAUS kommer på banen - søger du deltidsjob eller at gøre karriere i en international byggevarehus kæde?

BAUHAUS retter blikket mod dig som elitesportsudøver og står klar med et bredt udvalg af jobmuligheder - lige fra fleksible deltidsjobs til lederstillinger og karrieremuligheder. Er det dig de mangler?
Læs mere

10-10-2016

Invitation til inspirationsmøde og partnerforum

Kom og hør tre spændende oplæg om emnet: ”Selvtillid i sport – selvtillid i erhvervslivet”!
Læs mere

16-09-2016

Meld dig til møde i Sportsalumni 3/10 2016 med emnet "Elevatortalen og Networking”

Husk medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies samt HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!
Læs mere

30-08-2016

EDC i Bagsværd søger trainee – vil du inden for mæglerbranchen?

Ønsker du udfordringer, udvikling og trygge ansættelsesforhold så er du måske vores nye administrative trainee!
Læs mere

29-08-2016

4player-direktør til JP: Altid åbne for nye partnere

Jyllands-Posten satte for nyligt fokus på livet sportskarrieren. I den forbindelse fortalte direktør i 4player, Rasmus Haagensen, om nogle af 4players værktøjer.
Læs mere

22-08-2016

Stokholm advarer: Farligt kun at spille på en hest

Fodboldspillere tilegner sig kompetencer, der kan overføres til erhvervslivet. Men det er naivt at tro, at fodboldkarrieren alene er nok, hvis man vil skifte branche. Det mener Nicolai Stokholm.
Læs mere

17-08-2016

Nordstrand: Gid jeg havde været her da jeg var 25

Den 2.-3. september afholdes Fodboldens Exitseminar 2016. Morten Nordstrand opfordrer andre spillere til at deltage. Han deltog selv sidste år, og ved den lejlighed fastslog han, han ville ønske, han kunne have deltaget i en alder af 25 år.
Læs mere

15-08-2016

OBS! Stadig ledige pladser på online uddannelser

4players samarbejdspartnere har stadig pladser hvis du vil dygtiggøre dig med en uddannelse inden for Coaching, Markedsføring, eller finans.
Læs mere

08-08-2016

TV: Karrierestop og livet efter sporten - er du forberedt?

Fodboldprogrammet ONSIDE satte i går fokus på livet efter sporten, og den transition der uundgåeligt venter, når den aktive sportskarriere lakker mod enden eller pludselig stopper. Har du gjort dig overvejelser om, hvad livet skal byde på bagefter?
Læs mere

08-08-2016

Er du i slutningen af karrieren eller stoppet for nyligt? Tilmeld dig Fodboldens Exitseminar 2016

4player inviterer i samarbejde med Divisionsforeningen for anden gang til Fodbolden Exitseminar - denne gang med fokus på dig som er tæt på karrierestop eller som for nyligt er stoppet. Har du tilmeldt dig?
Læs mere

04-08-2016

Landsholdsspiller: Jeg glæder mig, når jeg skal i skole

Study4player og Erhvervsakademi Aarhus har et samarbejde, som gør det muligt for elitesportsudøvere at studere International Handel og Markedsføring. Uddannelsen er praksisnær, og giver adgang til en diplomuddannelse inden for samme fagområde.
Læs mere

01-08-2016

Fik du ikke søgt ind? Stadig uddannelser med ledige pladser

Fik du ikke søgt ind på en videregående uddannelse, eller blev du ikke tilbudt studieplads blandt de uddannelser du søgte ind på, er vinduet ikke lukket endnu!
Læs mere

21-06-2016

Kort tid til kvote 1-fristen! Se også frister for online-uddannelser

Går du med tanker om at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det nu, du skal få styr på din ansøgning. Fristen for ansøgning via kvote 1 er 5. juli kl. 12.00.
Læs mere

13-06-2016

Sigter du mod ejendomsmæglerbranchen? home søger engageret salgstrainee!

Vil du arbejde med fremvisning af ejendomme, udarbejdelse af købsaftaler og opsøgende salg? home er seneste partner i Elitesportens Karrierepartnere og kigger nu målrettet mod eliten til en salgstrainee stilling i Roskilde og i Glostrup. Er det dig?
Læs mere

07-06-2016

4player hjalp til jobpraktik: ”Praktikplads gav blod på tanden”

Spillerforeningens karriererådgivningsenhed, 4player, kan hjælpe med både uddannelse, praktik og kontakt til erhvervslivet. 4player har hjulpet Morten Boskov Madsen til et praktikophold i Superligaklubben OB. Morten læser til daglig sundhed og ernæring.
Læs mere

02-06-2016

Når karrieren slutter: ”Skal turde være dårlig igen”

Spillerforeningen har fulgt fodboldspiller Dennis Sørensen i de sidste måneder op til hans karrierestop. Få et unikt indblik i de overvejelser man som aldrende professionel sportsudøver gør sig om fremtid, identitet og karriere.
Læs mere

01-06-2016

home træder til: "Sportsfolk og ejendomsmæglere er gjort af samme stof"

home retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver og står klar med karrieremuligheder til dig der gerne vil inden for ejendomsmæglerbranchen!
Læs mere

26-05-2016

Gør karriere i sportens verden uden for banen! hummel kigger mod eliten

hummel er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med elevforløb, job- og karrieremuligheder til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Et godt match for dig der gerne vil blive i sportens verden uden for banen og arbejde med sports- og sportsmodeprodukter!
Læs mere

20-05-2016

Verdensmester: Sport Management var perfekt for mig

Badmintonspiller og nuværende verdensmester for herrehold, Kim Astrup Sørensen, har sideløbende med sin professionelle badmintonkarriere taget en online uddannelse i Sport Management via Study4player Online Academy.
Læs mere

17-05-2016

Styrk dine ledelses- og coaching evner hos Copenhagen Coaching Center

Håndboldspiller i Viborg HK og landsholdsspiller, Ann Grethe Nørgaard, læser Ledelse & Coaching hos Copenhagen Coaching Center. Læs om Ann Gretes oplevelser med uddannelsen.
Læs mere

04-05-2016

Sigter du mod ejendomsmægler-branchen? EDC kigger mod eliten

EDC er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med karrieremuligheder til dig der gerne vil inden for ejendomsmæglerbranchen!
Læs mere

26-04-2016

Fodboldspillere: Jura deltid giver god mening

Syddansk Universitet tilbyder som de første – og eneste – i landet jura på deltid. Det betyder, at man på fem år kan tage en bachelor i jura, hvor du ikke behøver at være fysisk tilstede i undervisningslokalet.
Læs mere

21-04-2016

Læs til Pædagog som delvis netbaseret uddannelse!

Study4player Online Academy får endnu et online uddannelsestilbud i folden i form af Pædagog-uddannelsen på UC Syd i Aabenraa. En fantastisk mulighed for dig som elitesportsudøver, der gerne vil læse til pædagog, men har svært ved at give meget fremmøde. Læs også landsholdsspiller i fodbold, Sanne Troelsgaards, erfaringer med uddannelsen.
Læs mere

19-04-2016

Meld dig til møde i Sportsalumni 12. maj med emnet "Få den bedste karriere nr. 2. Hjælp hinanden via Speednetworking"

Husk medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!
Læs mere

31-03-2016

FK Distribution og Berlingske Media kigger mod eliten

FK Distribution og Berlingske Media er nye partnere i Elitesportens Karrierepartnere – begge står de klar med karrieremuligheder og fleksible deltidsjob til dig som aktiv udøver.
Læs mere

10-03-2016

Anders Due: Uddannelse giver mange muligheder

Den tidligere superligaspiller, Anders Due, har uddannet sig til serviceøkonom med hjælp fra Study4player. Det er muligt at kombinere sport og uddannelse, derfor skal du huske, at der er ansøgningsfrist for kvote 2 d. 15 marts.
Læs mere

29-02-2016

Jobopslag: Er du 4players nye rådgiver?

Er du god i 1:1 relationer? 4player søger ny rådgiver, der vil brænde for at hjælpe og støtte fodboldspillere i forberedelsen til tiden efter fodboldkarrieren.
Læs mere

26-02-2016

Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts 2016

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts 2016 kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.
Læs mere

24-02-2016

Tilbageblik på Fodboldens Exitseminar 2015: ”Ville hellere have været her da jeg var 25”

4player satte i samarbejde med Spillerforeningen og Divisionsforeningen livet efter sporten på dagsordenen til Fodboldens Exitseminar 2015. Få et tilbageblik her.
Læs mere

26-01-2016

SKAT søger elever fra elitesporten

SKAT er en del af Elitesportens Karrierepartnere og søger elever fra elitesporten. Vil du have en uddannelse hos SKAT, som du kan falde tilbage på efter sporten?
Læs mere

12-01-2016

Styrk dine personlige lederevner med en uddannelse i Ledelse og Coaching. Opstart d. 3. februar!

Vil du blive bedre til at overføre dine personlige styrker fra sporten til erhvervslivet, der venter efter dit karrierestop? Holdopstart d. 3. februar!
Læs mere

16-11-2015

Inspirationsmøde: Elitesportens Karrierepartnere og Årets Fodboldfest

Kom og hør hvordan Mikael Trolle og Kasper Hvidt arbejder med begrebet ”Professionel Passion”
Læs mere

13-11-2015

To nye coaching-uddannelser i Study4player Online Academy

Study4player Online Academy lancerer et nyt samarbejde med Copenhagen Coaching Center. Styrk dine personlige lederevner med en uddannelse inden for Ledelse & Coaching på diplomniveau - eller gå hele vejen og lær at coache og skabe udvikling hos både dig selv og andre med en International Master inden for coaching.
Læs mere

04-11-2015

Topdanmark søger elitesportsudøvere - mød dem til Fodboldens Exitseminar

Vi sætter i disse uger fokus på dine fremtidsmuligheder hos vores virksomhedspartnere. Topdanmark er en del af Elitesportens Karrierepartnere, som tilbyder elitesportsudøvere jobmuligheder under eller efter sportskarrieren.
Læs mere

03-11-2015

4player søger konsulent til karriererådgivning og relationssalg

Kan du bygge bro mellem sport og erhverv? Kan du rådgive om karriere, tage teten på relationssalg og konceptudvikle? Så er du måske personen vi søger til stillingen som konsulent i Job4player under 4player ApS.
Læs mere

02-11-2015

SKAT søger nye kollegaer

I disse uger sætter vi bl.a. fokus på dine fremtidsmuligheder hos vores virksomhedspartnere. En af dem er SKAT. De søger netop nu nye kollegaer. Er det dig, de søger?
Læs mere

01-10-2015

Kenneth Stenild: Studierne er et frirum og en fremtidssikring

Kenneth Stenild jagter fodbolddrømmen i udlandet. Samtidig både arbejder og studerer den 28-årige målmand. Han jonglerer med andre ord med fodbold, job og uddannelse. Sidstnævnte foregår via Study4player.
Læs mere

18-09-2015

Meld dig til møde i Sportsalumni d. 20/10-15: "Er du skarp på din karriereplan? Hjælp hinanden via Speed-dating"

Kom til møde i Sportsalumni.dk og tag et kig på din fremtidige karriereplan!
Læs mere

14-09-2015

Tilmeld dig Fodboldens Exitseminar

Tilmeld dig første udgave af Fodboldens Exitseminar der afholdes 17. november 2015
Læs mere

28-08-2015

Spillerforeningen, Divisionsforeningen og 4player lancerer: Fodboldens Exitseminar

Divisionsforeningen og 4player, Spillerforeningens uddannelses- og job-, og karriererådgivning, offentliggør nu datoen for "Fodboldens Exitseminar". Det nye karriereinitiativ afvikles for første gang 17. november 2015
Læs mere

26-06-2015

Sidste chance! Søg ind på en fleksibel uddannelse inden fristen

Påtænker du at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det sidste chance for mange af landets uddannelser, da der er kvote 1 ansøgningsfrist d. 5. juli kl. 12:00. Dette gælder også for flere af de fleksible online uddannelser i Study4player Online Academy.
Læs mere

15-06-2015

Kort tid til kvote 1-fristen! Se også frister for online-uddannelser

Går du med tanker om at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det nu, du skal få styr på din ansøgning. Fristen for ansøgning via kvote 1 er 5. juli kl. 12.00.
Læs mere

04-06-2015

Danmarksmester: D.E.F. er en fantastisk medspiller

Christian Lindberg er en del af det Horsens IC-hold, der den 15. maj 2015 vandt danmarksmesterskabet i basketball. Foruden at pleje sin basketballkarriere studerer Christian Lindberg også ved Syddansk Universitet (SDU). Og uden for banen er D.E.F. en fantastisk medspiller.
Læs mere

27-04-2015

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 26/5 2015 med emnet "Iværksætteri og lær hinanden at kende via Speed-dating”

Husk medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!
Læs mere

24-04-2015

Eliteidrætsudøvere som iværksættere – invitation til deltagelse i forskningsprojekt

Er du nuværende eller tidligere eliteudøver, og er du ved at starte egen virksomhed op, eller har du startet egen virksomhed indenfor de sidste 6 måneder? Så inviteres du til at deltage i et forskningsprojekt.
Læs mere

09-04-2015

Ny start med FIFPro Online Academy

Det 22-årige tidligere FCM-talent Morten Koch Nielsen, til højre på billedet, er med en bachelor i sports management blandt de første til at gennemføre en uddannelse via FIFPro Online Academy.
Læs mere

19-03-2015

Program for Sportsalumni.dk 2015 - gratis for medlemmer

Så ligger programmet for Sportsalumni.dk klar for 2015. Bliv en del af Danmarks eneste karrierenetværk for elitesportsudøvere og styrk dine chancer for også at blive succesfuld i erhvervslivet.
Læs mere

06-03-2015

CV-databasen udvider til de nordiske lande

Job4players CV-database er blevet et succesfuldt værktøj for 4player. Derfor har Norge, Sverige og Finland nu - i et tæt samarbejde med 4player - fået udviklet en tilsvarende national udgave af samme produkt.
Læs mere

05-03-2015

Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.
Læs mere

03-02-2015

"Elitesportsudøvere skal også have mulighed for uddannelse"

At Work Skolen og Study4player samarbejder om, at uddanne de danske elitesportsudøvere. På nuværende tidspunkt er den professionelle svømmer Lotte Friis i gang med at uddanne sig til Kostvejleder med speciale i Aktiv Ernæring.
Læs mere

26-01-2015

SKAT med fleksible elevforløb til elitesportsudøvere

SKAT tilbyder igen i år en unik mulighed for fleksible elevforløb til dig som elitesportsudøver! Vil du have en uddannelse hos SKAT som du kan falde tilbage på efter sporten?
Læs mere

19-01-2015

Karriereskifte? Sælgerjobbet ligger lige til højrebenet

Antallet af studerende på en særlig salgsuddannelse for elitesportsfolk, International Handel og Markedsføring, er fordoblet siden 2012. Blandt de studerende er superligaspiller Mads Agesen fra FC Randers og Kasper Risgård fra AaB. Med disciplin og fleksible undervisere kan bold og bøger godt kan kombineres, mener de.
Læs mere

13-01-2015

Stadig fleksible stillinger hos Nykredit i København

Kunne du tænke dig at have et fleksibelt job i København sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner? Så er stillingen som kundekonsulent i Kundeservice & salg måske noget for dig!
Læs mere

06-01-2015

Topdanmark: Et fleksibelt job som Forsikringsrådgiver

Topdanmark søger ambitiøse og salgsmindede forsikringsrådgivere og ønsker at starte et hold af elitesportsudøvere til deres salgscentre i hele landet. En eksklusiv mulighed hvis du mangler et deltidsarbejde på fleksible vilkår ved siden af sporten!
Læs mere

19-12-2014

Stort fremmøde til årets inspirationsmøde

Med over 50 fremmødte samarbejdspartnere og elitesportsudøvere blev dette års inspirationsmøde endnu engang en succes.
Læs mere

08-12-2014

Skræddersyet og fleksibel uddannelse til Fitnessinstruktør og Personlig træner

Samarbejdet mellem At Work Skolen og Study4player giver elitesportsudøvere mulighed for fleksibel uddannelse. Den 26-årige håndboldspiller Susan Thorsgaard er en af de mange sportsudøvere som har valgt at gøre brug af dette tilbud.
Læs mere

03-12-2014

Team Danmark søger erfaren Fysioterapeut

Vores partner i Elitesportens Karrierepartnere, Team Danmark, søger en erfaren Fysioterapeut til en tidsbegrænset fuldtidsstilling frem mod OL 2016.
Læs mere

01-12-2014

Igen tilladt at tage suppleringsfag før kandidat

Partierne bag studiefremdriftsreformen har indgået en aftale, så det igen er muligt for studerende med en professionsbachelor- eller bacheloruddannelse at tage suppleringsfag før studiestart på en kandidatuddannelse for at leve op til adgangskravene på uddannelsen.
Læs mere

25-11-2014

Dansk Erhverv søger kontorelever i København - ansøgningsfrist d. 1. december 2014!

Dansk Erhverv søger pr. 1. september 2015 3 engagerede og initiativrige elever - 2 elever til kontoruddannelsen med administration som speciale og 1 elev til kontoruddannelsen med økonomi som speciale.
Læs mere

20-11-2014

SKAT søger medarbejdere til deres kundecentre

SKAT, der er partner i Elitesportens Karrierepartnere, søger tidsbegrænsede vikarer og faste medarbejdere til deres kundecentre i Odense, Ribe, Aalborg og Hjørring.
Læs mere

17-11-2014

Invitation: Inspirationsmøde: Elitesportens Karrierepartnere og Årets Fodboldfest

Job4player og Team Danmark ruster i samarbejde med Adecco elitesportsudøvere til skiftet fra sport til civil karriere.
Læs mere

13-11-2014

Få et fleksibelt job i Nykredit ved siden af sporten!

Kunne du tænke dig at have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner? Så er stillingen som kundekonsulent i Kundeservice & salg måske noget for dig!
Læs mere

05-11-2014

BabySam har fleksible deltidsjobs til dig med vindermentalitet!

BabySam er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med både fleksible deltidsjobs til dig som aktiv udøver, såvel som karrieremuligheder på fuld tid når sportstøjet er lagt på hylden.
Læs mere

20-10-2014

Jobopslag: 4player søger rådgiver

Er du god i 1:1 relationer? 4player søger ny rådgiver, der vil brænde for at hjælpe og støtte fodboldspillere i forberedelsen til tiden efter fodboldkarrieren.
Læs mere

20-10-2014

Augu: "Rigtig mange der stopper og ikke ved, hvad de så skal"

I et interview i de studerendes magasin på Aalborg Universitet, Agenda, fortæller AaB-spiller Thomas Augustinussen om kunsten at balancere fodbold, familie og bøger - og gør sig tanker omkring fremtiden og livet efter fodbolden.
Læs mere

16-10-2014

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 11/11 2014 om ”Den gode relation”

Næste møde i Sportsalumni.dk er lige på trapperne og dette møde kommer til at handle om ”Den gode relation” og hvordan man skaber denne i sit arbejdsliv og liv generelt. Bemærk, at mødet er flytte fra 23/10 2014 til 11/11 2014.
Læs mere

13-10-2014

Carlos Shiralipour: Kunsten at skabe en ny drøm

Fuldtidskontrakten med Viborg FF blev ikke forlænget. Dermed bristede drømmen om en professionel fodboldkarriere, før den for alvor var begyndt. Hvad så nu?
Læs mere

07-10-2014

Topdanmark tilbyder jobs der matcher elitesportsudøveren

Topdanmark er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og klar med den første attraktive jobmulighed for dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver.
Læs mere

03-10-2014

Finansøkonom ONLINE optimal for håndboldspiller

Den ny online uddannelse til finansøkonom fra Erhvervsakademi Dania giver Sabina Jacobsen mulighed for at læse videre og samtidig passe sit job som professionel håndboldspiller.
Læs mere

30-07-2014

Fra grønsværen til klasselokalet

Asbjørn Sennels har skiftet grønsværen og den professionelle fodboldkarriere ud med klasselokalet og livet som underviser. Overgangen har været let, fordi han har uddannet sig, mens han spillede fodbold. Det fortæller Sennels til Viborg Stifts Folkeblad.
Læs mere

07-07-2014

Ousager: Mange skyggesider ved at spille fodbold

Århus Stiftstidende bragte fredag den 4. juli en artikel om Emil Ousager. Den tidligere AGF'er er tilknyttet Study4player. Han mener, at uddannelse kan imødekomme nogle af fodboldens skyggesider.
Læs mere

01-07-2014

Tre udøvere tager første skridt på Sport Management online

For nyligt færdiggjorde de tre første udøvere uddannelsen som Serviceøkonom gennem Study4player Online Academy. Uddannelsen er første del af Sport Management online uddannelsen. Den 5. juli er der ansøgningsfrist for det nye hold.
Læs mere

27-06-2014

Study4player tager temperaturen på: HF enkeltfag

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på HF enkeltfag fra VUC.nu
Læs mere

19-06-2014

Kort tid til kvote 1-fristen! Se også frister for online-uddannelser

Går du med tanker om at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det nu, du skal få styr på din ansøgning. Fristen for ansøgning via kvote 1 er 5. juli kl. 12.00.
Læs mere

17-06-2014

Study4player tager temperaturen på: HD

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på HD studiet fra Syddansk Universitet.
Læs mere

10-06-2014

Study4player tager temperaturen på: Lærer

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på Lærer-uddannelsen fra UC Syddanmark.
Læs mere

02-06-2014

Nykredit Direkte søger kundekonsulenter

Nykredit Direkte søger kundekonsulenter til Kundeservice & Salg - en oplagt mulighed for dig der gerne vil have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner.
Læs mere

28-05-2014

Study4player tager temperaturen på: Sport Management

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på Sport Management fra UCN.
Læs mere

27-05-2014

Tre nye sportsrelevante uddannelser i Online Academy

Study4player Online Academy har fået tre nye og korte uddannelser inden for sundhed og sport i folden i form af Personlig Træner (inkl. Fitnessinstruktør), Massør og Kostvejleder.
Læs mere

22-05-2014

Study4player tager temperaturen på: Int. Handel og Markedsføring

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på International Handel og Markedsføring fra Erhvervsakademi Aarhus.
Læs mere

09-05-2014

Study4player tager temperaturen på: Jura

Study4player tager i en serie af artikler temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy, og spørger både uddannelsesinstitutionerne og de studerende til hvordan det går og hvad de hver især gør for at få de to verdener til at hænge sammen. I denne uge sætter vi fokus på Jura som fjernuddannelse fra SDU.
Læs mere

24-04-2014

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk d. 8. maj

Husk medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!
Læs mere

03-04-2014

Liverpool FC afholder lederkursus i Aalborg

Uddannelsespartner i Study4player, UCN i Aalborg, har slået sig sammen med et af verdens største fodboldbrands, Liverpool FC, som inviterer til et 5-dages ledelseskursus i Aalborg i april og maj 2014. Kurset udbydes af Liverpool FC og London School of Business & Finance.
Læs mere

01-04-2014

Høj studieaktivitet i det nordjyske

Et stigende antal professionelle fodboldspillere forbereder sig på livet efter den aktive karriere. Det sker gennem uddannelse, hvor Study4player spiller en aktiv rolle. Det er AaB et fremragende eksempel på.
Læs mere

25-03-2014

Ansøgningsfrist til elevstillinger hos SKAT d. 30 marts!

Skat søger elever fra elitesporten. Vil du have en uddannelse hos SKAT som du kan falde tilbage på efter sporten? Så skal du skynde dig at få ansøgt!
Læs mere

21-03-2014

Gør karriere hos Certus Forsikring

Har du gjort dig tanker om, hvad der skal ske efter din professionelle sportskarriere - og har du ønske om at arbejde i forsikringsbranchen? Så er Certus en mulighed for dig.
Læs mere

17-03-2014

Program for Sportsalumni.dk 2014 - gratis for medlemmer

Så ligger programmet for Sportsalumni.dk klar for 2014. Bliv en del af Danmarks eneste karrierenetværk for elitesportsudøvere og styrk dine chancer for også at blive succesfuld i erhvervslivet.
Læs mere

04-03-2014

Elitesportsudøvere i Nykredit

Nykredits har i seneste CSR-rapport bragt omtale af deres fleksible jobtilbud til elitesportsudøvere. Læs om hvordan andre elitesportsudøvere formår at kombinere deres sport med et job i Nykredit.
Læs mere

21-02-2014

Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.
Læs mere

17-02-2014

SKAT søger elever fra elitesporten

SKAT er ny i Elitesportens Karrierepartnere og søger elever fra elitesporten. Vil du have en uddannelse hos SKAT som du kan falde tilbage på efter sporten?
Læs mere

07-02-2014

Laursens nye liv

Ulrik Laursen følte sig fejlcastet som menneske i skotske Celtic. Og som 34-årig havde han fået nok af fodbold og kastede sig over et nyt kapitel.
Læs mere

13-01-2014

Salgsuddannelse og finans-økonom med snarlig holdopstart!

To online uddannelser i Study4player Online Academy, henholdsvis International Handel & Markedsføring (faget Afsætningsstrategi) og Finansøkonom, har næste holdopstart i januar/februar. Du kan stadig nå at tilmelde dig!
Læs mere

19-12-2013

De nye SU- og studiereformer - hvad betyder de for dig?

Det er en god idé at komme hurtigt i gang med en videregående uddannelse, hvis man samtidig dyrker en sport på højt plan. Nye strammere regler skal få studerende til at blive hurtigere færdige med deres uddannelse, men betyder samtidig, at det bliver sværere at kombinere sport og uddannelse.
Læs mere

30-10-2013

Nordea ny i Elitesportens Karrierepartnere

Nordea kigger mod eliten. Måske du bliver deres næste medarbejder?
Læs mere

16-10-2013

Finansøkonom - nu som online uddannelse!

Study4player Online Academy har fået en ny og efterspurgt uddannelse i folden, for dig der gerne vil inden for finansverdenen.
Læs mere

04-10-2013

Hvem er du egentlig om 10 år? Find svar via Sportsalumni.dk

Mange ville gerne være i dine sko nu, men kun du kan komme op med et svar på, hvem og hvad du har tænkt dig at være, når det er forbi. Nu har du muligheden for at mødes med ligesindede elitesportsudøvere fra forskellige sportsgrene i dit lokalområde til hygge, networking og snak om dine fremtidsmuligheder.
Læs mere

04-10-2013

Elitesportsudøvere har X-factor

Forbes har bragt en interessant artikel med titlen "Why you should fill your company with athletes"
Læs mere

30-09-2013

Taekwondoudøveren der blev tandlæge

Study4player hjalp taekwondoudøver, Henriette Dalsteen, med at sikre retten til at skrive kandidatafhandling alene til fordel for både hendes sportslige og civile karriere.
Læs mere

23-07-2013

Få en profil i salg! Tilmelding til "Strategisk salg" er åbnet

Akademiuddannelsen i International Handel og Markedsføring - en uddannelse under Study4player Online Academy - åbner nu op for tilmelding til faget "Strategisk salg". Faget påbegyndes d. 23. august og kan tages separat eller som led i akademiuddannelsen. Husk tilmelding inden 9. august!
Læs mere

03-07-2013

Kun få dage til kvote 1-fristen! Se også frister for online-uddannelser

Går du med tanker om at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det nu, du skal få styr på din ansøgning. Fristen for ansøgning via kvote 1 er 5. juli kl. 12.00.
Læs mere

02-07-2013

Badmintonverdenens nummer 20 med på holdet til EM i volleyball

Der er ikke mange, der kan vinde over Hans-Kristian Vittinghus på badmintonbanen. Og nu skifter verdens nummer 20 fjerbolden ud med volleyball – i hvert fald udenfor banen. Vittinghus skal i forbindelse med sin Sport og Event Management-uddannelse online på UCN Aalborg i praktik hos organisationen bag EM i volleyball 2013.
Læs mere

26-06-2013

Ruling: EU citizens can receive educational support in Denmark

A ruling by the Court of Justice of the European Union means that EU citizens can now receive educational support (SU) in Denmark. Applications after 21 February 2010 can be reviewed again.
Læs mere

13-06-2013

Thomas Delaney: Uddannelse for udviklingens skyld

FCK’s unge offensivtalent Thomas Delaney læser HA i Erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet for at kunne koble af fra fodbolden og udvikle sig som menneske. Hans fremtid behøver ikke at dreje sig om fodbold.
Læs mere

04-06-2013

Er fremtiden sikret? Studér online på DINE vilkår

Vi nærmer os kvote 1 ansøgningsfristen som er 5. juli, så det er tid til at tage stilling til om du skal påbegynde et studie i år. Har du svært ved at kombinere en ordinær uddannelse med din sport, er online uddannelse måske løsningen?
Læs mere

15-05-2013

Danmarksmester i Freeride fik hjælp af Study4player

Den nykårede Danmarksmester i Freeride 2013, Martin Schøber, fik hjælp af Study4player til at få orlov fra sit studie, så han i højere grad kunne fokusere fuldt ud på sporten. En beslutning, der viste sig at give tydelige resultater.
Læs mere

14-05-2013

Næste møde i Sportsalumni d. 22 maj - husk tilmelding!

Næste møde i Sportsalumni.dk afholdes onsdag d. 22. maj 2013 under emnet "Toppræstationer i civil karriere"
Læs mere

06-05-2013

UCL Elite: Ny fleksibel uddannelse til elitesportsfolk

Study4player er gået i tæt samarbejde med University College Lillebælt, der har startet UCL Elite - en særlig rådgivnings- og støtteordning for uddannelsesinstitutionens elitesportsudøvere.
Læs mere

25-04-2013

Bliv revisor-trainee hos Ernst & Young

Studerer du HA eller cand.merc.aud ved siden af sporten, og brænder du for, at få en fod indenfor hos et af verdens førende revisionsselskaber? Ernst & Young søger revisor-trainees til ansættelse i august 2014.
Læs mere

23-04-2013

Sportsalumni.dk: Ny struktur i Jylland med lokale alumniceller

Efter et år med alumnimøder i Jylland, danner vi nu en ny mødestruktur i det jyske, hvor der gøres brug af mindre og mere lokale alumniceller. Mød ligesindede udøvere - nuværende som tidligere - fra lokalområdet til gensidig karrierefremme og forberedelserne til karriere nr. 2!
Læs mere

10-04-2013

Få en profil i salg! Tilmelding til "Strategisk salg" er åbnet

Akademiuddannelsen i International Handel og Markedsføring - en uddannelse under Study4player Online Academy - åbner nu op for tilmelding til faget "Strategisk salg". Faget påbegyndes d. 9. august og kan tages separat eller som led i akademiuddannelsen.
Læs mere

03-04-2013

Video: Lancering af Elitesportens Karrierepartnere

Se interviews fra lanceringen af Elitesportens Karrierepartnere og hør hvordan elitesportsudøvere er en gevinst for erhvervslivet.
Læs mere

18-03-2013

Eliteatleter tilfører erhvervslivet værdi

Elitesporten udvikler ikke kun vindere til internationale mesterskaber. Eliteatleter er også efterspurgte hos erhvervslivet, hvor deres målrettede og resultatorienterede arbejdstilgang er en efterspurgt vare. Nyt samarbejde linker udøver og virksomhed.
Læs mere

08-03-2013

Kun en uge til frist på kvote 2

Der er frist på kvote 2 kl. 12 den 15. marts. Det har relevans for dig, der har en mindre god studentereksamen, HF eller lignende og gerne vil i gang med en videregående uddannelse, som har et for højt gennemsnit til, at du kan blive optaget via kvote 1.
Læs mere

18-02-2013

FIFPro Online Academy er klar til endnu et skoleår

Med FIFPro Online Academy har du som travl fodboldspiller muligheden for at tage en international uddannelse over internettet, når du har tid.
Læs mere

15-02-2013

Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.
Læs mere

10-01-2013

Opsamling på 2012's sidste netværksmøder i Sportsalumni.dk

Sportsalumni.dk rundede 2012 af med to succesfulde møder hos henholdsvis Grundfos i Bjerringbro og Dansk Erhverv på Børsen i København.
Læs mere

09-01-2013

Kofi fandt praktikplads gennem Spillerforeningens netværk

For enden af Kofi Dakinahs specialeskrivning hænger en gulerod; praktikpladsen hos Rådet for International Konfliktløsning, som den tidligere FCK- og Herfølge-spiller fandt, da han fik hjælp fra Spillerforeningen og 4player.
Læs mere

08-01-2013

Bliv kundekonsulent i Nykredit!

Nykredit udbyder nu i samarbejde med Job4player og Team Danmark fleksible jobmuligheder som Kundekonsulent i Nykredits Servicecenter i København.
Læs mere

12-12-2012

Brænder du for kommunikation eller salg? Uddan dig online!

Vil du lære at kommunikere og brande dig selv bedre? Eller vil du gerne lære at udnytte dit sælgergen? Study4player Online Academy udbyder 2 onlineuddannelser med start først i det nye år i henholdvis kommunikation/branding og salg.
Læs mere

14-11-2012

Dur du til at være leder? Decembermøder i Sportsalumni

Årets to sidste netværksmøder i Sportsalumni.dk afvikles hos Grundfos og Dansk Erhverv med temaet: Dur jeg til at være leder?
Læs mere

01-11-2012

Ny online uddannelse med fokus på SALG

Få en salgsprofil med en uddannelse i 'International Handel og Markedsføring', og udnyt dine evner til at skabe resultater!
Læs mere

31-10-2012

Så meget lønner uddannelse sig

Se hvor stor en forskel i lønniveau din uddannelsesmæssige baggrund betyder
Læs mere

22-10-2012

Rekordmange AaB-spillere kombinerer sport og studier

Uddannelse har ikke altid har været i høj kurs blandt professionelle fodboldspillere, men en årelang kulturkamp ser nu ud til at sætte sine spor. Emnet uddannelse har vundet indpas i omklædningsrummet, hvor specielt AaB lægger sig i førersædet.
Læs mere

05-10-2012

Succesfulde netværksmøder i København og Aarhus

Sportsalumni.dk har nu afholdt en ny omgang netværksmøder i København og Aarhus med henholdsvis Ernst & Young og Spar Nord som vært. Super networking og interessante oplæg!
Læs mere

01-10-2012

BSV-profil som praktikant i Spar Nord på fleksible vilkår

Håndboldspiller i BSV, Simon Kristiansen, eftersøgte en praktikplads på fleksible vilkår, så håndbolden ikke skulle nedprioriteres. Et ønske man valgte at imødekomme i Spar Nord.
Læs mere

29-08-2012

Gratis smagsprøve på ’Personlig kommunikation og branding’

IBC Kolding tilbyder en gratis smagsprøve på uddannelsen ’Personlig kommunikation og branding’. Her lærer du at kommunikere klart og effektfuldt, så du for alvor kan brænde igennem til dit publikum.
Læs mere

24-08-2012

Job4player hjalp Peter Madsen med praktikplads

Gennem Spillerforeningens netværk kickstarter Peter Madsen nu sin karriere nummer to. Den jurastuderende tidligere professionelle fodboldspiller blev oprettet i Job4players CV-database og fandt praktikplads hos et advokatfirma.
Læs mere

21-08-2012

- Vigtigt med ambitioner efter fodboldkarrieren

Esben Overgaard-Rejnholdt har taget deltidsuddannelsen i jura på Syddansk Universitet og er nu blevet optaget på bacheloruddannelsen. Study4player Online Academy gør det nu endnu nemmere at få tid til at kombinere fodbold og uddannelse.
Læs mere

17-08-2012

Sportsalumni.dk starter op igen med nye møder i KBH og Århus

Sommeren går på hæld og den nye møderække i Sportsalumni.dk starter op med møder om "Professionel passion" og "Personlig effektivitet".
Læs mere

01-08-2012

Fik du ikke søgt ind? Stadig uddannelser med ledige pladser

Fik du ikke søgt ind på en videregående uddannelse er vinduet ikke lukket endnu.
Læs mere

17-07-2012

Elitespiller får UCN-pris

Årets UCN-pris på uddannelsen til multimediedesigner er givet til 23-årige Rasmus Christiansen. Han har taget sin uddannelse sideløbende med en karriere som professionel ishockeyspiller hos Frederikshavn White Hawks.
Læs mere

28-06-2012

Både sport og uddannelse prioriteres

Flere og flere sportsudøvere tager sig en uddannelse ved siden af sporten. Særlige uddannelser tilrettelagt udøverne er en af årsagerne til fremgangen.
Læs mere

21-06-2012

To nye uddannelser i Study4player Online Academy!

Study4player Online Academy har fået selskab af yderligere to uddannelser i form af HD erhvervsøkonomi og bacheloruddannelsen i jura udbudt af Syddansk Universitet. Men skynd dig - ansøgningsfristen for både disse og landets andre uddannelser nærmer sig!
Læs mere

12-06-2012

Job4players CV-database - din vej til erhvervslivet

Job4players CV-database er et unikt værktøj til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. CV-databasen er din mulighed for at blive markedsført på de kompetencer, som du har tilegnet dig som topatlet.
Læs mere

01-06-2012

Er fremtiden sikret? Studér online på DINE vilkår

Vi nærmer os kvote 1 ansøgningsfristen som er 5. juli. Derfor er det ved at være tid til at tage stilling til, om du vil i gang med en uddannelse.
Læs mere

25-04-2012

Kan du ikke holde dig fra Twitter? Læs Personlig komm. og branding

Twitter og Facebook er kommet for at blive, og på Personlig kommunikation og branding kan du lære at kommunikere klart og effektivt, så du for alvor brænder igennem hos modtageren. Uddannelsen kan tages online og på under 3 måneder.
Læs mere

23-04-2012

Rekordstor søgning til uddannelser via kvote 2

Søgningen til de videregående uddannelser via kvote 2 er større end nogensinde. Det er især erhvervsakademierne og de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser, der får stigende opmærksomhed.
Læs mere

18-04-2012

Møde om personlig effektivitet og prof. passion i Sportsalumni.dk

Så er vi klar til at networke i Sportsalumni.dk igen. I maj besøger vi Nilfisk og Ernst & Young. Kom med bag om disse virksomheder og få desuden input om henholdsvis "personlig effektivitet" og "professionel passion".
Læs mere

17-04-2012

Interview med Maria Fisker

Se Maria Fisker, håndboldspiller i Viborg HK, fortælle om hvorfor hun uddanner sig sideløbende med sporten.
Læs mere

19-03-2012

Sportsalumni.dk - én gratis prøvegang til alle nye

Hvis du ikke allerede har deltaget i netværksmøderne i Sportsalumni.dk, kan du nu komme gratis med til dit første. Møderne finder sted 22. marts i København og 29. marts i Århus under overskriften ”Personlig branding”.
Læs mere

08-03-2012

Kun én uge til frist på kvote 2

Hvis du har en dårlig studentereksamen, HF eller lignende og gerne vil i gang med en videregående uddannelse, som har et for højt gennemsnit til, at du kan blive optaget i kvote 1, skal du søge om optagelse på kvote 2 inden kl. 12 den 15. marts 2012.
Læs mere

07-03-2012

Det bliver nemmere at få SU med til udlandet

Nu lancerer ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser en handleplan for at nedbringe behandlingstiden på SU. Det bliver dermed nemmere at tage SU med til udlandet.
Læs mere

24-02-2012

Stor opbakning til Study4player Online Academy

Både udøvere og uddannelsesinstitutioner er særdeles positivt stemte over for Study4player Online Academy, der åbner nye døre for elitesportsudøvernes muligheder for at uddanne sig sideløbende med sporten.
Læs mere

24-02-2012

Uddannelse flyttes online for elitesportsudøvere

Study4player lancerer et nyt uddannelsesinitiativ, Study4player Online Academy, der sætter fokus på relevante online uddannelser til elitesportsudøvere – uddannelser der giver udøverne muligheden for at uddanne sig online, uden at det tager fokus fra sporten.
Læs mere

20-02-2012

Video: Kombination af sport og uddannelse

Søndag den 19. februar bragte TV2 Nord et indslag om de overvejelser elitesportsudøvere gør sig om at få en uddannelse, mens karrieren kører på højeste blus.
Læs mere

20-02-2012

Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Hvis du har en dårlig studentereksamen, HF eller lignende og gerne vil i gang med en videregående uddannelse, som kræver et højt gennemsnit for at blive optaget i kvote 1, skal du søge om optagelse inden kl. 12 den 15. marts 2012.
Læs mere

17-02-2012

Nye 4player sites - Nu med CV-database og jobrådgivning

De nye 4player-sites giver dig nu endnu bedre kort på hånden, når du står og skal i gang med forberedelsen af karriere nr. 2. En unik CV-database for vindertyper og step-by-step rådgivning om jobsøgning er blandt de nye tilbud.
Læs mere

13-02-2012

Personlig branding i sociale medier i Sportsalumni.dk

Som det fremgår af 2012-programmet for Sportsalumni.dk, afholdes de første netværksmøder i slutningen af marts med temaet personlig branding i sociale medier.
Læs mere

09-02-2012

Snart må internettet bruges til flere eksamener

Der åbnes nu op for at benytte internettet til flere skriftlige eksamener på de gymnasiale uddannelser. En udvikling som 4player på det kraftigste støtter op om.
Læs mere

02-02-2012

Tilmeld dig Sportsalumni.dk. Programmet for 2012 er klar

Bliv en del af Danmarks eneste karrierenetværk for elitesportsudøvere, og styrk dine chancer for også at blive succesfuld i erhvervslivet. Programmet for 2012 ligger klar, så meld dig ind allerede i dag.
Læs mere

09-01-2012

Konkurrencemenneske? - Du får konkurrence om dit fremtidige job

Flere og flere unge tager i dag en videregående uddannelse med skærpet konkurrence på jobmarkedet til følge. Men elitesportsudøvere har kompetencefordele, der kan udnyttes i kombinationen med en uddannelse.
Læs mere

06-01-2012

Uddannelse i en krisetid bag medlemsstigning i Spillerforeningen

Spillerforeningen har de seneste år oplevet en fremgang i medlemstallet. Direktør Mads Øland ser ønsket om uddannelse i en krisetid som hovedårsagen. Vi viderebringer her en artikel fra Politiken.dk.
Læs mere

23-12-2011

Ishockeyspillere skal sikres, når sportskarrieren er slut

I et samarbejde med 4player vil Danmarks Ishockey Union sikre, at alle landsholdsspillere på både ungdoms- og seniorlandshold får individuel og specialiseret job- og uddannelsesrådgivning, så de står godt rustet til tiden efter sportskarrieren.
Læs mere

13-12-2011

Elitesportsudøvere skal blive endnu bedre til at uddanne sig

I fremtiden vil flere unge tage både en ungdomsuddannelse og en videregående uddannelse. Elitesportsudøverne bør tage udfordringen op og ruste sig til livet efter sporten.
Læs mere

28-11-2011

Video: Hvorfor er netværk vigtigt?

Elitesportsudøverne deltager i netværksmødet for at lære at bruge deres netværk, når sportskarrieren er slut, og den civile verden kalder.
Læs mere

28-11-2011

Video: Deltagere om SPORTSALUMNI.dk

Hør hvorfor en række medlemmer af SPORTSALUMNI.dk er en del af netværket for sportsudøvere. Håndboldspillerne Camilla Transel, Simon Kristiansen og Susan Andersen fortæller.
Læs mere

25-11-2011

Stor interesse for FIFPro Online Academy

Over dobbelt så mange som ventet er optaget i FIFPro Online Academy, der giver elitesportsudøvere mulighed for at tage en online bacheloruddannelse i Sport Management.
Læs mere

31-10-2011

Noget for noget - og noget for Nykredit

Da Mikael Fruelund startede hos Nykredit Kundeservice i 2007, var det med ønsket om at spille håndbold parallelt med at sætte en erhvervskarriere i gang. På fire år er han gået fra at være kundekonsulent til nu at fungere som teamchef i virksomheden, men mulighed for frihed og fleksibilitet betyder hårdt arbejde og engagement på jobbet. Fra magasinet Spillernyt, Oktober 2011.
Læs mere

24-10-2011

Kom til opstartsmøde om jobmuligheder hos Certus i samarbejde med Job4player

Kunne du tænke dig et job, der giver dig fleksible vilkår med plads til din sportskarriere?
Læs mere

13-10-2011

Håndboldstjerne med studiehjælp

Kasper Hvidt læser spansk på Syddansk Universitet, mens han passer sit fuldtidsjob som AG Københavns ankermand og et liv som familiefar. Studiet kan kun lade sig gøre, fordi uddannelsesinstitutionerne hjælper til. Fra magasinet Puls oktober 2011.
Læs mere

11-10-2011

Spil uddannelsen fri

Hvordan kan man yde sit bedste i sin sport og samtidig øge sine muligheder på arbejdsmarkedet, når karrieren er forbi? For at gøre det lidt nemmere har flere universiteter etableret støtte til atleter, og andre videregående uddannelsessteder er på vej. Fra magasinet Puls, oktober 2011.
Læs mere

28-09-2011

Sport og uddannelse oversat til norsk

Den norske håndboldspiller Gro Hammerseng er klar med en norsk oversættelse af bogen ”Sport og uddannelse”, der giver gode råd til, hvordan man får elitesport og uddannelse til at gå op i en højere enhed.
Læs mere

16-09-2011

Nyt forslag: Elitesportsfolk i Forsvaret

Forsvaret skal bidrage til at fremme elitesportsfolks vilkår ved at tilbyde job med fleksible rammer, lyder det i et nyt forslag fra Socialdemokraterne.
Læs mere

14-09-2011

Det hele menneske skal skaffe medaljer

I forbindelse med valgkampen sætter Spillerforeningen og Danske Elitesportudøveres Forening fokus på den fremtidige sportspolitik. Flere medaljer til Danmark kræver hensyn til elitesportsudøveren som "det hele menneske".
Læs mere

14-09-2011

Ordførere: Fleksible uddannelser til elitesportsudøvere

Blandt de adspurgte partier er det bred enighed omkring, at elitesportsudøvere skal have fleksible uddannelsestilbud ved siden af sporten.
Læs mere

30-08-2011

Program for næste netværksmøde i Sportsalumni.dk fastlagt

Tirsdag den 20. september kl. 18.00-21.00 lægger Ernst & Young i Søborg hus til det næste netværksmøde i Sportsalumni.dk. Mødet tager udgangspunkt i innovation og iværksætteri.
Læs mere

30-06-2011

Ministerium: Plads til både idræt og uddannelse

Mere information, dialog og koordinering skal fastholde unge eliteidrætsudøvere i idrætten og i uddannelserne. Det skriver Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse, som understøtter 4PLAYERs arbejde.
Læs mere

22-06-2011

Øget konkurrence: Rekordmange får studentereksamen

Flere får en studentereksamen end nogensinde før. STUDY4PLAYER opfordrer til, at man på trods af elitesporten får færdiggjort sin ungdomsuddannelse.
Læs mere

31-05-2011

Ny JOB4PLAYER CV-database – din vej til erhvervslivet

JOB4PLAYER har netop lanceret en CV-database, som giver nuværende og tidligere elitesportsudøvere mulighed for at markedsføre deres personlige profil med et unikt fokus på kompetencer opnået i elitesporten.
Læs mere

24-05-2011

Flere forsøg med eliteidrætsklasser

Skoleelever skal have bedre muligheder for at styrke deres idrætstalent.
Læs mere

24-05-2011

Uddannelse online? Læs brochuren om FIFPro Online Academy

I denne uge udkommer årets anden udgave af Indersiden, hvor du bl.a. kan læse om FIFPro Online Academy. Dette nyhedsbrev giver dig supplerende oplysninger om FIFPro Online Academy, der giver dig mulighed for at studere på dine vilkår.
Læs mere

16-05-2011

FIFPro Online Academy: Studér hvor som helst, når som helst

For en professionel fodboldspiller er det afgørende at kunne kombinere den aktive karriere med en uddannelse. FIFPro Online Academy har gjort det muligt at tage en international uddannelse uden at gå på kompromis med fodboldkarrieren.
Læs mere

29-04-2011

Peter Svensson - tidligere professionel håndboldspiller

Peter Svensson er blot en af mange, som er blevet tvunget til at stoppe den professionelle elitesportskarriere før ønsket. I følgende blog fra nytihaandbold.dk fortæller han sin historie om at skabe en ny identitet igennem uddannelse.
Læs mere

26-04-2011

Nordjysk Elitesport runder 100 udøvere

Elitesportsudøvere melder sig i stigende grad studieklar og benytter sig af de støttemuligheder der tilbydes af Aalborg Universitet og University College Nordjylland gennem Nordjysk Elitesport.
Læs mere

18-04-2011

Stigende interesse for videregående uddannelser

De senere år har der været en stor stigning i antallet af ansøgninger til videregående uddannelser. Den positive tendens har ramt størstedelen af alle universiteter.
Læs mere

11-03-2011

Opsamling af første netværksmøde i SPORTSALUMNI.dk

Tirsdag d. 8. marts afholdte SPORTSALUMNI.dk sit første netværksmøde. Fremmødet var stort fra både nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Hele 9 forskellige sportsgrene var repræsenterede.
Læs mere

11-03-2011

Jacob Neestrup har lagt topfodbold på hylden til fordel for uddannelse

I en alder af 23 år har Jacob Neestrup allerede en stor fodbolderfaring bag sig. Efter at have ageret på fodboldstadions i Danmark, Norge og Island, har han nu valgt at gå ned i fodboldniveau og i stedet fokusere på uddannelse og sin civile karriere.
Læs mere

08-03-2011

Arbejdsgruppe vil undersøge international karrierefond

Parterne inden for Social Dialogue, ECA, EPFL, UEFA og FIFPro, har nedsat en arbejdsgruppe for at undersøge mulighederne i at etablere en fælles international karrierefond.
Læs mere

03-02-2011

Video: Gert Persson: Karriere nummer to er vigtig

Direktør for den svenske spillerforening, Gert Persson, fortæller i forbindelse med European Professional Sportspeoples' Forum om vigtigheden af at hjælpe sportsudøvere med deres karriere nummer to.
Læs mere

28-01-2011

SPORTSALUMNI.dk: Marvits om overgangen til en ny karriere

Rasmus Marvits har lagt fodboldkarrieren bag sig og satser nu på sin civile karriere. For at få den skudt i gang, er han blevet en del af netværket SPORTSALUMNI.dk
Læs mere

05-01-2011

Følg med udviklingen – Tag en uddannelse

Tal fra videnskabsministeriet viser, at ungdomsårgangene vokser, at flere får en studentereksamen og at flere går i gang med en uddannelse. Det gælder om at holde sig til, siger direktør i 4player, Rasmus Haagensen.
Læs mere

20-12-2010

Video: Sportsalumni.dk på TV2 Lorry

Netværkskoordinator Rasmus Haagensen og tidligere håndboldspiller Mette Vestergaard fortæller om netværksmulighederne i Sportsalumni.dk på TV2 Lorry.
Læs mere

13-12-2010

Fodboldspiller med speciale i strategi, organisering og ledelse

Mange fodboldspillere har ingen uddannelse, og det giver problemer, når karrieren en dag slutter. Men for Andreas Mortensen ser tingene anderledes ud, da han efter seks års studier kan kalde sig cand. merc. med specialisering i strategi, organisering og ledelse.
Læs mere

29-11-2010

SPORTSALUMNI.dk – Netværk vejen frem til ny karriere

Via SPORTSALUMNI.dk kan nuværende og tidligere elitesportsudøvere netværke for at sikre sig succes i erhvervslivet, når den aktive karriere er slut. En række prominente sportsfolk er allerede hoppet med på vognen.
Læs mere

24-11-2010

De unge uddanner sig som aldrig før

Nye historiske tal fra Undervisningsministeriet viser, at knap 50 procent af ungdomsårgangen fra 2009 forventes at gennemføre en videregående uddannelse. Det er derfor endnu vigtigere end før at følge med i uddannelseskapløbet.
Læs mere

18-10-2010

Flere unge skal fuldføre studierne

En femtedel af en ungdomsårgang får ikke nogen uddannelse udover folkeskolen. Årsagen til det store antal unge, der ikke kommer videre skyldes især det store frafald fra erhvervsskolerne – ofte grundet mangel på praktikpladser.
Læs mere

13-10-2010

Flere praktikpladser til landets erhvervsskoleelever

Regeringen vil skaffe knap 9000 ekstra praktikpladser i 2011 ved blandt andet at hæve praktikpladsbonussen og øge kvoterne til skolepraktik.
Læs mere

28-09-2010

Invester i fremtiden med et studieophold i udlandet

Hvis dansk erhvervsliv skal overleve i den internationale konkurrence, er det essentielt, at de studerede får optimeret deres interkulturelle kompetencer. Derfor foreslår Dansk Erhverv, at studerende som vælger at studere i udlandet belønnes med mere SU.
Læs mere

09-09-2010

Uddannelse skal sikre ufaglærte

På grundlag af en rapport fra LO vil der i 2020 være omkring 110.000 ufaglærte i ”overskud”. Løsningen på dette er ifølge LO’s formand, Harald Børsting, mere og bedre uddannelse.
Læs mere

08-09-2010

Danske studerende blandt de bedste til at gennemføre studierne

Flere unge danskere får en mellemlang eller lang videregående uddannelse. Kun i Norge og Holland er andelen større. Samtidig har Danmark en af de højeste gennemførelsesprocenter på videregående uddannelser – kun overgået af Japan og Sydkorea.
Læs mere

31-08-2010

Blandede signaler fra det danske arbejdsmarked

Nye tal fra arbejdskraftundersøgelsen viser både en stigning i beskæftigelsen og en fortsat stigende arbejdsløshed, hvilket kan være tegn på, at nedturen på arbejdsmarkedet er ved at være slut – men er det formentligt ikke.
Læs mere

27-08-2010

Nye arbejdsløshedstal offentliggøres

En undersøgelse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser, at bruttoledigheden er steget med 5.100 fuldtidspersoner i juli måned og runder dermed 171.000 fuldtidspersoner. Den største månedlige stigning siden efteråret 2009. Derfor er en kompetencegivende uddannelse essentiel.
Læs mere

20-08-2010

Nyuddannede kan ikke få kvalificede jobs, når krisen kradser

En undersøgelse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE) viser, at mange nyuddannede er nødsaget til at acceptere jobs, som de er overkvalificeret til. Alligevel mener AE, at uddannelse altid betaler sig.
Læs mere

26-07-2010

Video: Anders Qvist om Study4player

FC Roskildes Anders Qvist fortæller her om den hjælp Study4player har givet ham for at komme ind på Hf. Bl.a. har midterforsvareren nydt godt af fjernundervisning.
Læs mere

14-07-2010

Det bliver lettere at vælge en kandidatuddannelse

Fremover bliver det lettere for studerende at få overblik over de forskellige universiteters kandidatuddannelser. Det skriver Videnskabsministeriet i en pressemeddelelse.
Læs mere

14-07-2010

Uddannelse er vigtig i krisetider

En økonomisk krise rammer mennesker uden uddannelse hårdt. Ikke nok med, at mange af de ufaglærte mister deres arbejde, så har de også rigtig svært ved at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen. Derfor er uddannelse essentiel.
Læs mere

28-06-2010

Unge ufaglærte mænd står uden økonomisk sikkerhedsnet

En undersøgelse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser, at især unge under 30 mangler et økonomisk sikkerhedsnet. Indmeldelse i en A-kasse sammen med en uddannelse er en oplagt måde at sikre sig på.
Læs mere

22-06-2010

Studerende er blevet yngre

Gennemsnitsalderen for nye studerende på eksempelvis Københavns Universitet er faldet med et helt år. Det skriver avisen, Urban.
Læs mere

16-06-2010

Hvordan vælger jeg uddannelse og uddannelsessted?

Hvad interesserer mig mest? Hvor kan jeg bedst kombinere uddannelse med min sportskarriere? Hvilken uddannelse giver mig de bedste jobmuligheder? Hvilken uddannelsesinstitution giver mig de bedste "papirer" og gode indtjeningsmuligheder?
Læs mere

09-06-2010

Tv-indslag om Nordjysk Elitesport

Projektleder i Study4player, Rasmus Haagensen, fortæller i et interview på TV2 Nord om Nordjysk Elitesport, og om hvordan du som sportsudøver kan få glæde af tilbuddet.
Læs mere

08-06-2010

Fra fodboldspiller til fysioterapeut

Study4player bringer her et interview med den nu tidligere FCK-styrmand, Ulrik Laursen. I interviewet ser Laursen tilbage på den netop overståede fodboldkarriere og samtidig frem mod en ny tilværelse som fysioterapeutstuderende i Odense.
Læs mere

04-06-2010

William Kvist bruger studiet til at undgå lejrkuller

Landsholdets William Kvist er i gang med at læse HA på Copenhagen Business School, og han bruger studiet til at undgå at få lejrkuller under VM.
Læs mere

02-06-2010

Flere får anerkendt deres realkompetencer

Borgerne får nu flere og flere gange anerkendt deres kompetencer inden for voksen- og efteruddannelserne, men endnu flere skal have kendskab til muligheden i fremtiden. Samtidig kan vurderingerne komme elitesportsudøvere til gode.
Læs mere

28-05-2010

Læreruddannelsen er første prioritet

Ny undersøgelse afliver myten om læreruddannelsen som de unges ”plan B”. 91 procent af de lærerstuderende på årgang 2009 havde nemlig uddannelsen som deres førsteprioritet.
Læs mere

17-05-2010

Unge: Alle bør uddanne sig

En undersøgelse lavet af Berlingske Tidende i samarbejde med analyseinstituttet Gallup gør det klart, at unge mener, det er meget vigtigt at tage en videregående uddannelse.
Læs mere

10-05-2010

Karim Zaza: Vi kan ikke alle sammen blive kommentatorer

Karim Zaza fortæller om grundene til, at han selv læser til lærer på Aalborg Universitet med hjælp fra Study4player og Nordjysk Elitesport.
Læs mere

05-05-2010

Uddannelse betaler sig trods krise og ledighed

Ledigheden blandt nyuddannede er under krisetider dobbelt så høj som ledigheden for den del af arbejdsstyrken, der har de samme uddannelser. Men uanset risikoen for ledighed, er uddannelse vejen frem – både for den enkelte, men også for samfundet.
Læs mere

28-04-2010

Certificering af AAU og UCN

Elitesportsudøverne anerkender Aalborg Universitet og University College Nordjylland for deres særlige initiativ til at hjælpe gruppen med at kombinere sport og uddannelse.
Læs mere

27-04-2010

Mange interesserede i FIFPro Online Academy

FIFPros styregruppe for det nye Online Academy har nu fået positivt svar tilbage fra potentielle studerende. To-tredjedele af Spillerforeningens medlemmer, som har deltaget i undersøgelsen, har lyst til at uddanne sig over internettet.
Læs mere

20-04-2010

Stigning i antallet af ansøgninger til videregående uddannelser

Der har i år været markant flere, som har søgt ind på en uddannelse via kvote 2. Den øgede konkurrence gør, at elitesportsudøvere skal være opmærksomme på at få en uddannelse, hvis de i fremtiden vil konkurrere om jobs.
Læs mere

29-03-2010

Jesper Kjærulff om at kombinere fodbolden med en uddannelse

Study4player bringer her et interview med SønderjyskE-angriberen Jesper Kjærulff, som samtidig med fodboldkarrieren har uddannet sig til fysioterapeut.
Læs mere

19-02-2010

SAS-stjernerne uddanner sig

Study4player viderebringer hermed en artikel fra Sporten.dk, om et stigende antal professionelle fodboldspillere, der tager en uddannelse, samtidig med at de tackler, scorer og dribler for føden.
Læs mere

18-02-2010

Det kræver mere end en bold

Laudrup, Fetai eller Kildentoft. Efternavnet betyder intet, når vejlederen serverer sandheden for FC Nordsjælland-profilerne. Study4player viderebringer her en artikel fra Sporten.dk.
Læs mere

17-02-2010

Danskerne uddanner sig hele livet

En ny rapport som EU har foretaget viser, ifølge Undervisningsministeriet, at Danmark ligger helt i toppen, når det gælder voksnes deltagelse i voksen- og efteruddannelse. Dette stiller imidlertid også større krav til, at elitesportsudøvere får en uddannelse, hvis de vil øge jobmulighederne efter karrierestop.
Læs mere

15-02-2010

Elitesport og uni

Badmintonspillere, fodboldspillere og volleyballspillere gør det. Topsportsfolk udnytter deres kampånd og sikrer fremtiden ved at holde gang i hjernecellerne.
Læs mere

28-01-2010

Certifikat fra sporten til universiteter

STUDY4PLAYER blåstempler Syddansk Universitet og Roskilde Universitets hjælp til studerende sportsfolk.
Læs mere

20-01-2010

Balancen mellem fodbold og studie

Mens Johan Absalonsen er i Thailand er jura-studiet lagt på hylden for en tid. Spillerforeningen bringer her en artikel fra Ekstra Bladet.
Læs mere

19-01-2010

Unge uden ungdomsuddannelse lever på offentlig forsørgelse

Unge uden ungdomsuddannelse lever i langt højere grad af offentlige overførsler i voksenlivet, end de unge der som 25-årige har gennemført en ungdomsuddannelse.
Læs mere

12-01-2010

Risiko for arbejdsløshed firdobles uden ungdomsuddannelse


Læs mere

09-12-2009

Fodbolddrømmen brast - et nyt liv begynder

Vi bringer her en artikel fra Politiken om 26-årige Martin Heinze, der tidligere har spillet for AB, Horsens og Esbjerg og som nu vil bruge kræfterne på at blive politibetjent.
Læs mere

02-12-2009

Den dumme fodboldspiller er på retur

Aldrig før har så mange fodboldspillere taget en uddannelse.
Læs mere

30-09-2009

Rådgivning er en mangelvare

Morten Bisgaard skifter bænkepladsen hos OB ud med en hverdag som journalist på Kanal 9 og målrettet studerende på Syddansk Universitet.
Læs mere